Leverandør av storkjøkkenutstyr siden 1995

 

Et fremtidsrettet konsept

Vi har realisert et kosteffektivt og fremtidsrettet konsept for kjøp av storkjøkkenutstyr basert
på 5 forutsetninger:

  • Enkel bestilling av storkjøkken- og serveringsutstyr.

  • Rimelige nettopriser uten skjulte kostnader.

  • Rask og trygg levering direkte fra produsent til kunde.

  • Høy kompetanse som skal tilflyte våre kunder.

  • Topp service og support.

 

Fornøyde kunder er vårt viktigste mål.

Vi er genuint opptatt av hva dere ønsker dere og forventer av oss som leverandør av kjøkken og serveringsutstyr. Vi liker selv å kalle oss utfordreren og den som tør å gå nye veier. Vi var den første nettbaserte storkjøkkenleverandøren på det norske markedet, og har derfor en helt unik erfaring med denne nye og smarte måten å handle på. Og så er vi selvsagt ute i vårt langstrakte land og møter kundene våre også. Vi har en dyktig stab med mange års bransjeerfaring, som ser verdien i å dele vår kunnskap med kunden i en kjøpsprosess. Vi gir gjerne tips og råd om alt fra produkt, design, til hvordan du kan spare penger på dine innkjøp.

 

Leverandør fra A-Å
Når vi skal velge våre leverandører, er det ikke noe som er overlatt til tilfeldighetene. Vi vet hvor viktig det er å holde avtalte leveringsfrister, og vi vet viktigheten av å levere kvalitetsprodukter til gode og avtalte priser.

Når det kommer til servise, glass og bestikk, velger vi å trekke frem de største leverandørene våre; Bauscher, Schönwald, WMF og Craster. Vi har mange flere, og med disse kvalitetsleverandørene, og flere andre, kan vi tilby uante muligheter. Muligheter vi har fordi produktene er kortreiste og i alle prisklasser, som igjen gir effektivisert handel. For å være en leverandør fra A - Å, har vi en ukjent nevner for å få stykket til å gå opp - menneskene bak 2080. På grunn av vår lange erfaring innen bransjen, har vi kunnskapen vi trenger for å rådgi deg i din prosess, og være tilstede for deg på en helt unik måte. 

 

Concept Store

Concept Store er et sted hvor du som jobber i Horeca bransjen kan komme å se på, kjenne på og sette sammen produktene for å skape det uttrykket du ønsker på ditt sted. Gode produktbilder på nett er kjempeviktig, og vil fortsatt være viktig for oss, men det å kunne gi kundene våre muligheten til å se og kjenne på produktene selv, det gjør oss godt. Concept Store har adressen Hoffsveien 13, 0212 Skøyen, og er lett tilgjengelig via kollektivtrafikk som tog og trikk, men vi har også gode parkeringsmuligheter. Vi er stolte av det vi kan vise frem fra våre kvalitetsleverandører. Les mer om Concept Store her.

Bærekraft

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.