PURITY oval tallerken coup 330x240mm

Varenr: 131037
339,00
Lengde
330mm
330mm
370mm
370mm
-+
BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse
Størrelse
Ø 330 x 240 mm
H 25 mm
Vekt 900 gram
 
Bauscher fornyer porselen til et nytt nivå. Serien Purity har alle elementene som skal til for å bli en moderne klassiker, med en klar, estetisk utforming og grasiøs finish. Serien har myke, flytende linjer, som gjør dette serviset til å bli et av de peneste i sitt slag. Purity har en verdig tilstedeværelse og passer til de fleste interiørtrender.
 
Ved siden av sitt klassiske design, har serien nøye gjennomtenkt vekt og funksjonalitet når det kommer til servering. Kvaliteten er uslåelig, noe av det som er det det tyske porselenhuset Bauscher kanskje er mest kjent for. Men ved siden av dette, er serviset lett å bære for servitøren, og har gode faner som sikrer et godt grep, og som kun er med på å fremme serviset lekre design og linjer.
 
Serien er fra det kjente, tyske porselenhuset Bauscher, som er mest kjent for sin høye kvalitet og innoative måte å tenke design på. Bauscher tilhører BHS som også eier porselenhusene Tafelstern og Schönwald. Disse tre er verdens eneste porselensfabrikker som er ISO 14001sertifisert, og også sertifisert etter den høye miljøstandarden ISO 50001.
 
Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.