PLAYGROUND

 

Med en mengde tilbehørsdeler, som vil tilføre serveringen din nyskapende og lekne elementer, kan du med få, enkle grep gjøre serveringen spennende og interessant for både deg og gjesten.

 

Jeg vil se Playground inspirasjonsside

BAUSCHER

 

Etablert i 1881 er Baucher, sammen med sine søsterfabrikker Schönwald og Tafelstern, en av verdens mest anerkjente produsenter av porselen til HORECA markedet. Her får du kvalitetsproselen laget i Tyskland etter de strengeste miljø- og energikrav.

 

Se mer av Bauscher

SCHÖNWALD

 

Verdenskjent porselen produsert i Tyskland siden 1879, som har bygget sitt navn ved å alltid ha kunden i fokus og levere kvalitet, igjen og igjen. En pioner innen produksjon av porselen etter de strengeste miljø- og energikrav.

 

Se mer fra Schönwald

SERAX

 

Med stort fokus på design og nytekning, kan man leke seg med Serax enorme sortiment innen både porselen, glass, buffeutstyr, interiør og til og med møbler! Helhetlige løsninger, designet av noen av Europas mest kjente industridesignere, gjør Serax til et spennende valg.

 

Se mer fra Serax herlige univers

CRASTER

 

Gjennomtenkte løsninger og utsøkt kvalitet og finish har gjort Craster til førstevalget for mange, særlig ved oppbygging av ulike buffetløsninger. Et enormt utvalg og stadig nye innovitive produkter gjør produsenten høyaktuell for horeca bransjen.

 

Jeg vil se Craster inspirasjonsside

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.