CONNECT kopp høy 10cl

Varenr: 140570
64,00
Centiliter
10 cl
10 cl
18 cl
18 cl
25 cl
25 cl
-+
BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse
CONNECT - navnet sier alt. Denne særegne serien skaper en fleksibel forbindelse mellom forskjellige kulinariske retninger. Med et bredt spekter av elementer, oppfylles både pragmatiske og estetiske krav som stilles til en stor bankett, og for en tiltalende presentasjon i restauranten. Det formelle språket er begrenset til to kjegler som alene utgjør de geometriske byggesteinene i alle delene. Takket være de rene linjene, passer CONNECT godt til alle settinger.
Hvilke kulinariske herligheter kan bankettgjesten forvente? CONNECT serien sin elegante beherskelse gir ikke banketten begrensninger når det kommer til å kunne by på en kulinarisk opplevelse og presentasjon. Designet fremmer kreativitet og nye uttrykksformer på rettene.
 
Serien er fra det kjente, tyske porselenhuset Schönwald, som er mest kjent for sin høye kvalitet og innoative måte å tenke design på. Schönwald tilhører BHS som også eier porselenhusene Bauscher og Tafelstern. Disse tre er verdens eneste porselensfabrikker som er ISO 14001sertifisert, og også sertifisert etter den høye miljøstandarden ISO 50001.
Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.