FEAST buffetstativ L i sort Ø:250mm H:200mm FEAST buffetstativ L i sort Ø:250mm H:200mm FEAST buffetstativ L i sort Ø:250mm H:200mm FEAST buffetstativ L i sort Ø:250mm H:200mm

FEAST buffetstativ L i sort

Ø:250mm H:200mm

Varenr: 291252-Black
302,20
-+
BeskrivelseTilbehørAlternativerVedlikehold og dokumentasjon
Beskrivelse

Med en overflod av farger, grønnsakstrykk og positive vibber gjenspeiler den splitter nye FEAST -kolleksjonen alt skaperen står for.

Stativ med mange anvendelsesmuligheter. 

Den britisk-israelske kokken Yotam Ottolenghi laget dette utvalget av uttrykksfulle servise med tanke på de mest gledelige samlingene: å komme sammen med venner og familie, dele mat og utveksle historier.

 

På dette prosjektet sluttet kokken seg med den italienske kunstneren Ivo Bisignano. "Ivo er en god venn og en sjelvenn for den kreative prosessen i all Ottolenghi-grafikk", sier Yotam Ottolenghi. "Hans kunst, uansett hvilket medium, er ærlig, uttrykksfull, modig, gledelig og fargerik. Egenskaper vi streber etter å oppnå i maten vår. ”

 

FEAST er en bred serie til buffet og servering i hyggelige lag bestående av tallerkener, fat og boller i mange størrelser. I tillegg har man podier som skaper nivåer og lekenhet i oppsettet.

Tilbehør
Alternativer
Vedlikehold og dokumentasjon
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.