CREATIVE DINING buffet spork L:185mm Design fra Studio William

CREATIVE DINING buffet spork L:185mm

Design fra Studio William

Varenr: 232455
115,80
-+
BeskrivelseVedlikehold og dokumentasjon
Beskrivelse

Creative Dining er en serie med lekre bestikkdeler med innovativt design der det ligger en klar tanke bak hver del. Her er selv den minste detalj ivaretatt. Ikke bare skal vær del være funksjonell og se flott ut, men den skal bidra til å vekke sansene og forsterke smaksinntrykket.

Studio William er et verdenskjent, prisbelønnet bristik bestikkprodusent. Studio William spesialiserer seg på å skape innovative sanseformer, og ledes av William Welch, en prisbelønt industridesigner. William fokuserer på å lage banebrytende produkter som forbedrer matopplevelsen, inspirert av naturlige former.

Studio William bryr seg virkelig om den minste detalj. Deres design skal bestå tidens prøve. De bruker den høyeste kvaliteten på tilgjengelig materiale for alle produktene våre, der hvert stykke inspiseres av vårt kvalitetskontrollteam, før det pakkes bare. Dette sikrer at du får en fullkommen finish hver gang. Bestikket deres blir ofte beskrevet av deres kunder som elegant og vakkert designet.

Studio William designer og produserer eksklusivt bestikk og deler for en ultimat spiseopplevelset. Med denne spesialisttilnærmingen til deres arbeid, forsterkes deres entusiasme for det de gjør og kvaliteten og oppmerksomheten på detaljer. Dette fokuset og lidenskapen for bestikk har gjort det mulig for dem å bli ekstremt dyktige på deres sfære.

Vedlikehold og dokumentasjon
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.