Nyhet! Kortreiste produkter fra Costa Nova

 

 

 

 

Vi introduserer nå Costa Nova som en del av vårt sortiment. Costa Nova er et portugisisk merke eid av Grestel, et selskap som har produsert, designet og distribuert innovative og bærekraftige keramiske produkter i mer enn 20 år.
Det er kjærligheten til god mat som har inspirert Costa Nova til å lage produktene som kombinerer kvalitet og design med det beste innen keramisk håndverk.  Merket tilbyr et bredt spekter av produkter, designet for å skape magiske matopplevelser.    

 

 

 

 

- INNOVATIV OG BÆREKRAFTIG DESIGN
Unike, tidløse kolleksjoner designet for de profesjonelle som ønsker innovative produkter. 

 

- RÅMATERIALE
Laget av de beste naturressursene i Portugal

 

- HÅNDVERK
Alle Costa Nova produktene er bearbeidet for hånd, noe som gir dem en unik karakter. 

 

ET BÆREKRAFTIG VALG
COSTA NOVA er bevisst sitt miljøansvar og har gjort en rekke tiltak for å forbedre måten de jobber på. Blant annet jobber de med å forbedre sin infrastruktur og produksjonsprosess.   Produktene er miljøvennlige og resirkulerbare, og bruk av lokale naturressurser minimerer det økologiske fotavtrykk. 


 

 

 

 

 

KOLLEKSJONER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alentejo gir assosiasjoner til det det Portugisiske landskapet i sør, preget av store sletter og oliven trær. Kolleksjonen finnes i to duse farger og egner seg for en rekke matstiler. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boutique er en allsidig kolleksjon som er designet for å presentere enhver buffet på en spennende og innbydende måte. Boutique har interessante strukturer, mønstre og en miks av materialer og forskjellige buffetstativ – perfekt for å skape nivåforskjeller på buffeten.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ser du etter et servise med organiske former og glasur som minner om kunst, ja da er denne kolleksjonen midt i blinken for deg. Kolleksjonen er inspirert av sjø og sand og har en uformell stil.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du et alternativ til konvensjonell design bør du ta en ekstra titt på BRISA. De organiske formene, glasert i hvite og blå farger gir en unik karakter til ethvert bord. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAGOA ECO GRES – en ny generasjon servise 
Lagoa tilbyr en perfekt balanse mellom moderne stil og holdbarhet. Formen er ufullkommen men allikevel perfekt og gir deg følelsen av ekte håndverk med en moderne finish. Skap din egen personlige stil for enhver anledning med LAGOA kolleksjonen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

LIVIA – eleganse og kurvede silhuetter 
Denne kolleksjonen appellerer til deg som ønsker en moderne stil, kombinert med følelsen av håndverk og organisk utseende.  

 

 

 

 

 

 

 

MADEIRA – tar steintøy til et nytt design nivå 
Kolleksjonen er inspirert av naturen, er i utsøkt kvalitet og bidrar til å ta spiseopplevelsen til et nytt nivå. 

 

  • Unik krakelert overflate i tre spesialglasurer
  • Sterke kanter som tåler bruk – også i travle miljøer

 

 

 

 

 

 

Denne kolleksjonen er virkelig unik. Designet av den franske blomsterdesigneren Christian Tortu, og inspirert av den franske og italienske Rivieraen. Her kan du velge mellom en rekke forskjellige former og farger som sammen skaper et enestående og unikt bord.  

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.