Ny buffet? Dette er det lurt å tenke på!

Gi gjestene en magisk opplevelse! Kvaliteten på maten er selvsagt en viktig faktor for en vellykket buffet, men estetikken og hvordan maten blir presentert på er også med på å bestemme gjestenes totalopplevelse.

 

 

 

 

 

1. Varier høyden på buffeten

En flat buffet gjør at gjestene ikke ser alle valgene de har. Ved å plassere maten på buffetstands og podier fremhever du maten, og unngå en kjedelig flat presentasjon.


Buffeten til Britannia Hotel i Trondheim. Foto: Craster


Server rundstykkene i papirposer fra Playground

 

2. Lek med teksturer

For eksempel kan en frokost-buffet ha oppbevaring til brød og bakverk i bast, metall, papir eller tre. Det skaper orginalitet og fremhever produktene.


Lyse blå farger gir oss følelsen av Middelhavet. Foto: Costa Nova

 

 

 

3. Tenk gjennom fargevalget

Hvitt porselen skaper en lys og luftig stemning. Myke blå farger gir oss følelsen av Middelhavet. Hva passer for ditt hotell?

 


Det ligger i detaljene
De små detaljene i buffeten er viktig. Ved å 
merke maten gir du ikke bare gjestene informasjonen de trenger, det tilfører også estetikk til buffeten. Fest merkelapper med snor for et rustikk preg. Du kan også bruke frittstående krittavler som er utformet som en ringperm.

 

 

 

 

Kortreist fra Serax og Craster
Våre valg av leverandører er ikke tilfeldig. Vi vet hvor viktig det er å holde avtalte leveringsfrister, og vi vet viktigheten av å levere kvalitetsprodukter til gode og avtalte priser.
 

Vi har fokus på kortreiste produkter fra europeiske leverandører i alle prisklasser, som igjen gir en effektiv handel. Nedenfor presenterer vi noen buffet løsninger fra to av våre leverandører.

 

 

SERAX
Serax kolleksjonen inkluderer tallerkener, brett, serveringsfat, stativer og glass. Alt du trenger for å skape et perfekt buffetbord. Her finner du stilige produkter i forskjellige materialer, slik at du kan velge et tema som passer for deg.

 

 

 

Elegant bufféoppsett. De myke blå fargene på serviset fremkaller en middelhavsfølelse. Foto: Serax

 

Kjelene fra Serax er så fine at de gjerne kan gå rett fra komfyren til buffeten. Foto: Serax

 

Mye hvitt porselen og gjennomsiktig glass gir en lett og luftig stil.

 

 

 

 

Craster
Misjonen til britiske Craster er å skape vakre, smart utformede produkter som både overrasker og gleder, og ikke minst - gjør det mulig for hoteller og restauranter å levere magiske kundeopplevelser.

 

 

Flow

Flow er et allsidig system som tilbyr løsninger for både varme og kalde retter. Flow består blant annet av stablebare brett, traller, stativer og varme- og kjøleenheter. Kolleksjonen er tilgjengelig i hvitkalket, svartlakkert og naturlig eik eller valnøtt. Flow-serien er allsidig med skalerbare komponenter som kan skreddersys til ditt behov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilt

Tilt er et unikt buffetsystem som gir deg mange muligheter for å skape et kreativt gastronomisk uttrykk. Sylindriske metallrammer i flere høyder i rustfritt, sort pulverlakkert stål eller messing muliggjør en elegant og kreativ buffet.

 

Tilts utskiftbare serveringstopper inkluderer skåler, forlengede sokler og juicedispensere. Her er det lagt til rette for raske endringer mellom måltidene. Hver komponent er også ideell for enkeltservering, med elegante salatskåler og luksuriøse marmorsokler som er ideelle for desserter.

 

 

 

 

Ønsker du å snakke med oss om buffet oppsett? Ta kontakt

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.