WGSN x Coloro – The Key Colors for Spring/Summer 2023

 

 

 

Trender du bør vite om i 2022

 

 

 

The Thief er et luksushotell som ligger ved vannet på Tjuvholmen i Oslo. Tjuvholmen er bydelen som en gang var åsted for kriminell og lyssky virksomhet, men som nå er sentrum for internasjonal samtidskunst og det gode byliv i sjøkanten.

 

Det er lite som sprer mer glede og samhold enn å samles rundt bordet til et måltid. i HORECA-bransjen jobber vi daglig med å skape gode følelser og magiske øyeblikk for våre gjester. En av nøklene til å skape god stemning og formidle en følelse av personlig stil, er vakkert servise. I år handler trendene om å uttrykke oss gjennom farger og organiske former. 

 

 

Fargene er tilbake

Fargetrendene fra 2022 har sine røtter i optimisme og vekst. Etter to år med pandemi der fargetrendene skulle gi komfort og stabilitet, vil vi i 2022 omgi oss med dristigere fargepalett. Fargene er nemlig tilbake, ifølge de store trend-analytikene WGSN, Coloro og Pantone.

 

 

Design av eget porselen

Vi begynte å samarbeide med The Thief i mars 2021. Tim Wanless, sjefskokk på The Thief, jobbet tett med teamet hos oss for å designe et helt eget porselen for The Thief.
Tim forteller om en spennende, men også utfordrende prosess, for å utvikle porselenet fra idé til ferdig produkt.

 

Glass

I tråd med det mindre formelle utseende til servise og duker, er glass i alle regnbuensfarger populære. Glassene kan mikses og matches for å skape en avslappet og uformell stemning. I likhet med den røffere finishen på keramiske produkter, fremstår også glassene som mer håndlagde, med tykkere kanter og stetter. Presset glass med tekstur er i vinden, og gir visuell oppmerksomhet til et bord uten å overvelde det med for mye mønster.

 

 

 

Farget bestikk

Kobberfarget bestikk fortsetter å være populært i 2022, men det er også en økende trend med svart og gull, spesielt med halvmatt finish. Vi forventer å se tofargede stiler med gullspisser med svarte eller hvite håndtak, og mer langstrakt og slankt design.

 

 

 

Få inspirasjon og hjelp

... I vår Concept Store. På vår Concept Store på Skøyen har vi et stort utvalg av produkter, og vi hjelper deg gjerne. Vi har åpent mandag til fredag mellom 09.00 og 15.00. Vi anbefaler å booke tid før du kommer, slik at du er sikker på at vi ikke er opptatt i andre møter når du kommer innom. Send gjerne en mail til kundesenter@2080.no eller kontakt din kontaktperson i 2080 direkte. 

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.