Buffetporselen

2080 har en rekke ulike løsninger for buffet til hotell og restaurant. Porselen har vært, og vil trolig alltid være, en viktig del av en buffetoppsett, selv om man de siste årene har sett en gradvis endring over til bruk av andre materialer. Ofte er det gjerne en kombinasjon som gir det beste resultatet, og som gir mest rom for kreativitet og innbydende presentasjon av maten.

 

Vi hjelper deg gjerne i jungelen av ulike løsninger, slik at du får nettopp den buffeten du ønsker, og som blir rett for dere gitt volum, logistikk, kostnadsbilde, ønsket stil og øvrig interiør.

 

Under ser du våre porselens modellserier spesielt laget for bruk i buffet.

Emotion

En tidløs buffetserie fra tyske Bauscher som vil kunne passe inn i de fleste miljøer. Fatene har et preg av asiatisk stil, mens de svært praktiske og stablebare bollene med sin koniske utforming er relativt nøytrale. 

Function

Serien Function fra tyske Bauscher lever opp til navnet sitt. Her har du mange funksjonelle serveringsdeler som spiller bra sammen, eller som kan benyttes som supplement til eksisterende buffet.

Scenario

Scenario fra tyske Schönwald er et komplett buffetsystem som gir deg en fleksibel buffet som kan bygges opp og ned etter behov. Her kan du lage nivåforskjeller, og du har til og med mulighet for kjøling. Leveres i to elegante farger.

Island

Schönwald har utviklet en nydelig buffetlinje for deg som er opptatt av de elegante og klassiske, rene linjene med en tidsriktig touch. Her har du mulighet til å lage nivåer, og faktisk også implementere kjøling.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.